Ordförande har ordet

februari 21, 2022 19:02:13 admin

     

Välkommen som medlem i Herrljunga IHS

 

Visst var det några år sen vi gav upp karriären, lade skorna på hyllan, klev ur omklädningsrummet och lämnade den mångåriga gemenskapen i idrottsföreningen.
Men fortfarande finns det en plats att minnas tillbaka på. Alla som läser dessa rader vet väl att det är idrottshistoria från våra föreningar i Herrljunga Kommun som vi i styrelsen försöker samla in och dokumentera för eftervärlden. Därför är vi tacksamma om ni som läser detta kan förse oss med artiklar, bilder eller annat intressant material som kan presenteras här på vår hemsida och/eller i Westgötarnas Idrottshistoria.
Vårt arbete hittills har resulterat i den Föreningsdokumentation, bland mycket annat, som du kan fördjupa dig i här på hemsidan.

Herrljunga Idrottshistoriska sällskap är ett av de yngre sällskapen i Västergötland. Vi är redan ett 100-tal medlemmar från Herrljunga och Ljung/Annelund, men det finns plats för många fler!
Vår målsättning är att bli en given träffpunkt för kommunens före detta idrottsmän och -kvinnor i övre medelåldern, Inte minst viktigt är det att dokumentera tider som flytt och ventilera minnenas arkiv.

 

Harry Nilsson

 

 

 

 Tidigare  WI-tidningar

Sponsorer: